Combat & Health Amsterdam

 

Ken jezelf Training 


Ken Jezelf Training


Het doel is: 

Jezelf leren kennen onder stressvolle situaties. Wat gebeurt er nu precies op de drie niveaus van menselijke vermogens (fysiek, psychologisch en geestelijk). 

Kunnen we waarnemen dat de spanning toeneemt, kunnen we dit controleren en uiteindelijk hiervan herstellen? 

Het waarnemen, controleren en herstellen kan plaats vinden op grofweg drie momenten: voor, tijdens en na een stressvolle gebeurtenis. 
Door te weten wat er bij jezelf gebeurt tijdens een stressvolle gebeurtenis, hoe je dit kan herkennen, controleren en hiervan herstellen, begrijp je dit ook beter bij een ander. Hierdoor kan verdere escalatie mogelijk worden voorkomen! Denk aan actie reactie!

Doelgroep:

Iedereen die zijn of haar eigen beperkingen/angst/trauma's wilt leren kennen en hiermee aan de slag wilt gaan.  


De training:

De trainingen zijn fysiek, leuk en uitdagend. Er hangt een ontspannen sfeer. Er wordt gewerkt vanuit ontspanning, niet vanuit spierkracht! Ondanks dat we werken vanuit ontspanning kunnen de klassen en trainingen fysiek, psychologisch en geestelijk stevig zijn. Door de informele sfeer kan iedereen trainen op zijn of haar eigen niveau. 


Waar de training op gebaseerd is: 

Onderdelen van de training die gegeven zal worden komen vanuit het 'Systema'. 

Systema (letterlijk 'het systeem') is geworteld in de traditionele Russische gezondheid, fitness en vechtkunst. Het is een uniform systeem van concepten en oefeningen die zijn ontworpen om alle drie de niveaus van het menselijk vermogen (fysiek, psychologisch en geestelijk) te verbeteren. 

Voortgekomen uit de authentieke Russische vechtstijlen, een systeem dat is geëvolueerd door de eeuwen heen van oorlogvoering in de kunst en wetenschap van overleven en zelfbehoud. Tot op de dag van vandaag nog gebruikt en getest door professionals. Dat maakt System een uniek systeem. Het is praktisch; het is ontworpen om zich te kunnen aanpassen aan elke persoon in elke situatie. Systema bevat geen technieken, maar is gebaseerd op de 4 principes van houding, ademhaling, ontspanning en beweging. 

Voor meer informatie: www.systema-amsterdam.nl


Trainer: 

Patrick van het Nederend

Patrick van het Nederend verzorgt, traint en coacht regelmatig particulieren, bedrijven, (semi)overheden, etc. op het gebied van weerbaarheid, agressie, stress- en angst regulatie en is fysiek acteur voor arrestatie eenheden en teams van de politie.

Patrick is sinds lang geïnteresseerd in angsten/blokkades bij zichzelf en anderen. Hij staat bekend als een persoon die mensen goed kan aanvoelen en zich goed kan inleven. Hij heeft een open geest, waardoor hij aanvoelt wat iemand wel of niet aankan en is in staat die persoon op discrete wijze te sturen in zijn of haar gedrag. 

Patrick heeft in de loop der jaren (en nog steeds) veel kennis en ervaring opgedaan met agressie en conflicten door zijn werk bij en voor de overheid maar ook door gebeurtenissen in zijn leven. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse vechtsporten- en kunsten. Hij is oprichter en hoofd instructeur van Takemusu Aikido Amsterdam (periode 2007-2015)  en Systema Amsterdam (www.systema-amsterdam.nl) (periode 2014- heden). Regelmatig traint hij met  inspirerende, toonaangevende instructeurs en teams in binnen- en buitenland. 


Duur:

Dit gebeurd in overleg, maar om een goed beeld te krijgen wat de training behelst en eigen gemaakt kan worden zodat men hiermee verder aan de slag kan wordt een reeks van 4 x 2 uur aanbevolen.


Dit is een fysieke en mentale training, waar mensen voor open moeten staan. Er wordt een spiegel voor gezet, dus het is confronterend. Duidelijk is dat niemand gedwongen word. 

Patrick is pragmatisch en past zich aan naar de wensen van de ander, omdat het hun training is. 


Locatie:

Amsterdam Training Center, H.J.E. Wenckebachweg 6-V5, Amsterdam


Prijs:

Op aanvraag


Contact:

Patrick van het Nederend

Tel: 06-20444485

patrickvhnederend@gmail.com

  


Systema Amsterdam

 

Contact
Combat & Health Amsterdam
KvK: 34311332

 

Contactpersoon:
Patrick van het Nederend
Mob: +31(0)6 20444485